Zingen bij BROADWAY

Wilt u lekker zingen in de omgeving van Hoorn?

Musical Popkoor BROADWAY is altijd  op zoek naar mannen en vrouwen die het koor willen versterken. Er is plaats voor bassen en tenoren. Ook bij de vrouwen is er nog plaats voor enkele stemsoorten (alten en sopranen). Musical Popkoor BROADWAY repeteert elke donderdagavond van 20.00 – 22.20 uur in Wijkcentrum Grote Waal.

Kan ik meedoen?

Van nieuwe leden vragen wij dat ze graag en met plezier in een grote groep zingen en van gezelligheid houden. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 60 jaar voor zowel mannen als vrouwen.

Sfeerproef Formulier

Rest ons niets meer dan u van harte uit te nodigen om kennis te komen maken in het wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, 1622 ES Hoorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Dammes en Jacqueline Dol van onze ledenadministratie. Zij kunnen u alles vertellen over het lidmaatschap. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van Musical Popkoor BROADWAY bedraagt €19,- per maand. Dit kan bekostigd worden middels het Sport- en Cultuurfonds van de gemeente Hoorn.

In- en Uitloggen voor leden