Inloggen op de Site

Inloggen op de Site

Zingen bij BROADWAY

Wilt u lekker zingen in de omgeving van Hoorn?

Musical Popkoor BROADWAY is altijd  op zoek naar mannen en vrouwen die het koor willen versterken. Er is weer plaats voor bassen en tenoren. Ook bij de vrouwen is er nog plaats voor enkele stemsoorten (alten en sopranen). Musical Popkoor BROADWAY repeteert elke donderdagavond van 20.00 – 22.20 uur in Wijkcentrum Grote Waal.

Wat doet Musical Popkoor BROADWAY?

Wij verzorgen hoogwaardige muzikale shows. Meerstemmige en meertalige popsongs. Medleys uit musicals en populaire hits (vooral geschikt voor schouwburgen en grote podia). De shows worden aangevuld met eenvoudige maar effectieve choreografieën.

Kan ik meedoen?

Van nieuwe leden vragen wij dat ze graag en met plezier in een grote groep zingen en van gezelligheid houden. Ben je een man en nog geen 60 jaar, dan ben je welkom bij de bassen of tenoren. Voor nieuwe vrouwelijke leden geldt een leeftijdsgrens van 55 jaar.

Theatershows en Optredens

Eens in de drie jaar verzorgen wij een grote theatershow welke wij opvoeren in de Hoornse schouwburg. Daarnaast treden wij met enige regelmaat op, onder andere tijdens de Hoornse Stadsfeesten.

Op deze website kunt u via beeld en geluid verder kennismaken met Musical Popkoor BROADWAY. Bijvoorbeeld het concert "The Magic of Movie and Musical" of "DIT=BROADWAY"

Kom langs!

Rest ons niets meer dan u van harte uit te nodigen om kennis te komen maken in het wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, 1622 ES Hoorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Dol van de ledenadministratie. Zij kan u alles vertellen over hoe u lid kan worden van ons koor.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van Musical Popkoor BROADWAY bedraagt €18,- per maand. Dit kan bekostigd worden middels het Sport- en Cultuurfonds van de gemeente Hoorn.

Print Friendly and PDF

Musical Popkoor BROADWAY is lid van logo stichting BALK

Website realisatie: Multimedia Webdesign Hoorn

p/a : Lageweg 7B | 1695 GK Blokker
info@broadwayhoorn.nl

© 2016 Musical Popkoor BROADWAY

In- en Uitloggen voor leden