Zingen bij BROADWAY

Inloggen op de Site

Inloggen op de Site

Wilt u lekker zingen in de omgeving van Hoorn?

Musical Popkoor BROADWAY is altijd  op zoek naar mannen en vrouwen die het koor willen versterken. Er is weer plaats voor bassen en tenoren. Ook bij de vrouwen is er nog plaats voor enkele stemsoorten (alten en sopranen). Musical Popkoor BROADWAY repeteert elke donderdagavond van 20.00 – 22.20 uur in Wijkcentrum Grote Waal.

Wat doet Musical Popkoor BROADWAY?

Wij verzorgen hoogwaardige muzikale shows. Meerstemmige en meertalige popsongs. Medleys uit musicals en populaire hits (vooral geschikt voor schouwburgen en grote podia). De shows worden aangevuld met eenvoudige maar effectieve choreografieën.

Kan ik meedoen?

Van nieuwe leden vragen wij dat ze graag en met plezier in een grote groep zingen en van gezelligheid houden. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 60 jaar voor zowel mannen als vrouwen.

Theatershows en Optredens

Eens in de drie jaar verzorgen wij een grote theatershow welke wij opvoeren in de Hoornse schouwburg. Daarnaast treden wij met enige regelmaat op, onder andere tijdens de Hoornse Stadsfeesten.

Op deze website kunt u via beeld en geluid verder kennismaken met Musical Popkoor BROADWAY. Bijvoorbeeld het concert "The Magic of Movie and Musical" of "DIT=BROADWAY"

Kom langs!

Rest ons niets meer dan u van harte uit te nodigen om kennis te komen maken in het wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, 1622 ES Hoorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Dol van de ledenadministratie. Zij kan u alles vertellen over hoe u lid kan worden van ons koor.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van Musical Popkoor BROADWAY bedraagt €18,- per maand. Dit kan bekostigd worden middels het Sport- en Cultuurfonds van de gemeente Hoorn.

U kunt Musical Popkoor BROADWAY helpen !

Via onze Sponsorkliks pagina heeft u de keuze uit vele webwinkels. (tip: zet hem in je favorieten!)

Of het nu gaat om
Wehkamp MediaMarkt Albert Heijn Bol.com Deen Supermarkten Bax-Shop.nl of AlieExpress

Elke aankoop die u doet via deze links levert het koor een klein bedrag op.

U bekijkt de website nu via uw mobiel of tablet. Bovenstaande links naar de webshops werken met een website adres die alleen via de browser werkt. Als u artikelen koopt via de mobiele app van één van de webshops, dan zullen er geen inkomsten naar het koor gaan.

Print Friendly and PDF

Musical Popkoor BROADWAY is lid van Stichting BALK

Website realisatie: Multimedia Webdesign Hoorn

p/a: Dijkgraaf 104, 1689 WH, Zwaag
info@broadwayhoorn.nl

© 2018 Musical Popkoor BROADWAY

In- en Uitloggen voor leden