Combo

Het combo van Musical Popkoor BROADWAY bestaat uit 5 professionele muzikanten die inmiddels jarenlang op elkaar ingespeeld zijn.

broadway combo

V.l.n.r:
John Twisk (drums) Marc Zwier (basgitaar) Carel Twisk (toetsen) Ruud Luttikhuizen (piano) Arjen Zuiker (gitaar)

john wisk

John Twisk - Drums

Onze slagwerker is John Twisk, sinds 1994 speelt hij bij Musical Popkoor BROADWAY.

John komt, net als zijn broer Carel, uit een muzikaal gezin en dat is te merken aan zijn sublieme manier van tempo aangeven tijdens de repetities.

Marc Zwier - basgitaar

6 snaren: “Zijn 4 snaren niet genoeg?” wordt wel eens aan de nieuwe bassist van Broadway gevraagd. Nadat Marc al eens eerder heeft ingevallen, speelt hij sinds juni 2022 voor vast in het combo.

Na gestart te zijn als drummer bij de fanfare, lonkte de drumkruk bij de eerste band. Daar speelde echter al een drummer. Een vacature als bassist was er wel. Zo is het gekomen….

carel twisk

Carel Twisk - Toetsen

Carel Twisk vinden we op de synthesizer, hij speelt sinds 1993 bij Musical Popkoor BROADWAY.

De verscheidenheid aan instrumenten welke Carel aan zijn instrument weet te onttrekken geeft een extra invulling aan de nummers welke wij als koor ten gehore brengen

ruud luttikhuizen

Ruud Luttikhuizen

Ruud Luttikhuizen is de pianist en tevens leider van het combo. Hij speelt sinds september 2011 bij Musical Popkoor BROADWAY.

Na het voltooien van zijn studies aan het conservatorium is Ruud een eigen pianolespraktijk gestart. Ook geeft hij met enige regelmaat zelf concerten en optredens, meestal in samenwerking met andere musici. Naast BROADWAY is Ruud werkzaam als organist/pianist bij de St. Jozefparochie in Zaandam en is hij sinds 1997 als pianist de vaste begeleider/repetitor van musical vereniging The Cast in Castricum.

Kijk ook eens op Ruud's eigen website of op die van Blom Producties voor meer informatie over zijn overige activiteiten.

arjen zuiker

Arjen Zuiker - Gitaar

Arjen Zuiker is onze gitarist en vindt over het algemeen 1 gitaar niet genoeg om op te spelen

Arjen wilde al van jongs af aan gitaar spelen en heeft dit ook waargemaakt. Hij speelt naast Musical Popkoor BROADWAY ook bij gelegenheid bij andere koren en/of bands.

In- en Uitloggen voor leden