Wie Zijn Wij

Inloggen op de Site

Inloggen op de Site

Geschiedenis

Musical Popkoor BROADWAY uit Hoorn bestaat sinds 1992. Het is ontstaan door een initiatief van de ouders van de kinderen van kinderkoor De Wielewaal. Door het enthousiasme waarmee de kinderen wekelijks zongen werden ook zij geprikkeld om op de bühne te staan.

De eerste keer

Zo begon in januari 1992 in een oefenruimte in Hoorn de eerste repetitie wat - al ruim 20 jaar - is uitgemond in het grootste Musical-  en Popkoor van Nederland met ruim 180 enthousiaste mannen en vrouwen.

Optredens

In twintig jaar tijd is er veel gebeurd; vele optredens, groot en klein. Optredens met een geheel eigen karakter. Dit maakt dat Musical Popkoor BROADWAY in de loop der tijd een naam heeft opgebouwd die garant staat voor kwaliteit.

Het repertoire is heel divers en draagt er mede toe bij dat menigeen al vanaf het begin bij Musical Popkoor BROADWAY betrokken is.

Organisatie

Maak kennis met ons koor en indien jouw enthousiasme geprikkeld is nodigen wij je van harte uit eens langs te komen.

2017

BROADWAY25

In het kader van ons 25 jarig jubileum hebben wij 4 theaterconcerten gegeven in schouwburg Het Park te Hoorn. Het repertoire stond hierbij voor een deel in het teken van hetgeen wij de afgelopen twee decennia gezongen hebben, aangevuld met moderne popsongs en nieuwe musical medleys zoals Hairspray en Tarzan.
2016

3 Koren Surround

Samen met collega koren Pop- Musicalkoor Purmerend en Voval Invention uit Zaandam hebben wij 6 concerten neergezet. Lees meer
2013

Ga Mee Met BROADWAY

Grote theatershow van 2013 in de Hoornse schouwburg. 5 blokken met onder andere Miss Saigon, Wicked, Ciske de Rat en vele bekende popsongs.
2010

DIT=BROADWAY!

Theatershow van 2010 met samenwerking van dansschool Verbiest. Musical medleys zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables.
2007

Magic of Movie and Musical

De grote theatershow van 2007 met onder andere Sweeney Todd

U kunt Musical Popkoor BROADWAY helpen !

Via onze Sponsorkliks pagina heeft u de keuze uit vele webwinkels. (tip: zet hem in je favorieten!)

Of het nu gaat om
Wehkamp MediaMarkt Albert Heijn Bol.com Deen Supermarkten Bax-Shop.nl of AlieExpress

Elke aankoop die u doet via deze links levert het koor een klein bedrag op.

U bekijkt de website nu via uw mobiel of tablet. Bovenstaande links naar de webshops werken met een website adres die alleen via de browser werkt. Als u artikelen koopt via de mobiele app van één van de webshops, dan zullen er geen inkomsten naar het koor gaan.

Print Friendly and PDF

Musical Popkoor BROADWAY is lid van Stichting BALK

Website realisatie: Multimedia Webdesign Hoorn

p/a: Dijkgraaf 104, 1689 WH, Zwaag
info@broadwayhoorn.nl

© 2018 Musical Popkoor BROADWAY

In- en Uitloggen voor leden