Inloggen op de Site

Inloggen op de Site

Wie Zijn Wij

Geschiedenis

Musical Popkoor BROADWAY uit Hoorn bestaat sinds 1992. Het is ontstaan door een initiatief van de ouders van de kinderen van kinderkoor De Wielewaal. Door het enthousiasme waarmee de kinderen wekelijks zongen werden ook zij geprikkeld om op de bühne te staan.

De eerste keer

Zo begon in januari 1992 in een oefenruimte in Hoorn de eerste repetitie wat - al ruim 20 jaar - is uitgemond in het grootste Musical-  en Popkoor van Nederland met ruim 180 enthousiaste mannen en vrouwen.

Optredens

In twintig jaar tijd is er veel gebeurd; vele optredens, groot en klein. Optredens met een geheel eigen karakter. Dit maakt dat Musical Popkoor BROADWAY in de loop der tijd een naam heeft opgebouwd die garant staat voor kwaliteit.

Het repertoire is heel divers en draagt er mede toe bij dat menigeen al vanaf het begin bij Musical Popkoor BROADWAY betrokken is.

Organisatie

Maak kennis met ons koor en indien jouw enthousiasme geprikkeld is nodigen wij je van harte uit eens langs te komen.

2016

3 Koren Surround

Samen met collega koren Pop- Musicalkoor Purmerend en Voval Invention uit Zaandam hebben wij 6 concerten neergezet. Lees meer
2013

Ga Mee Met BROADWAY

Grote theatershow van 2013 in de Hoornse schouwburg. 5 blokken met onder andere Miss Saigon, Wicked, Ciske de Rat en vele bekende popsongs.
2010

DIT=BROADWAY!

Theatershow van 2010 met samenwerking van dansschool Verbiest. Musical medleys zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables.
2007

Magic of Movie and Musical

De grote theatershow van 2007 met onder andere Sweeney Todd
Musical Popkoor BROADWAY, het korenfestival "KOREN Laat Je HOORN" en onze Reünie worden ondersteund door de volgende sponsoren:
logo Amado
logo Gemeente Hoorn
logo Specsavers
logo De Baron Zaalverhuur
logo VSBfonds
logo Stumpel
logo Unit wand & plafonds
logo Zaanse Spullen
Print Friendly and PDF

Musical Popkoor BROADWAY is lid van logo stichting BALK

Website realisatie: Multimedia Webdesign Hoorn

p/a : Lageweg 7B | 1695 GK Blokker
info@broadwayhoorn.nl

© 2016 Musical Popkoor BROADWAY

In- en Uitloggen voor leden