Nieuws

Night Of The Music

BROADWAY werkt graag samen met andere muzikale en creatieve verenigingen. Zo hebben in 2010 de dansers van Verbiest meegedaan met onze show DIT=BROADWAY, deden we in 2014 mee aan de jubileumshow van St. Caecilia en is Factorium uit Tilburg al jaren een ondersteunende factor tijdens onze theatershows in schouwburg Het Park.

Op zaterdag 25 en zondag 26 september 2020 slaan Muziekvereniging Excelsior uit Andijk en Musical Popkoor BROADWAY de handen ineen om gezamenlijk een muzikale topavond neer te zetten.

Muziekvereniging Excelsior is een fanfareorkest bestaande uit ongeveer 30 leden waar veel verschillende muzieksoorten worden gespeeld; van de nieuwste house-en popmuziek tot jazz, klassiek, dixieland, muziek en marssen.

Dirigent Nick Hoogland van Excelsior en Patrice van Opstal van Broadway zijn enorm geïnspreerd geraakt van de mogelijkheden die ontstaan wanneer er gezamenlijk arrangementen worden geschreven. De kracht van BROADWAY zit in het  inlevingsvermogen dat benodigd is bij musicalmedleys zoals Soldaat van Oranje. Combineer je dat met de fijnzinnige blazers van Excelsior, dan beleef je deze schitterende musical nóg intenser!

U begrijpt het, wij zijn super enthousiast. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u ook wel redelijk nieuwsgierig bent geworden :-)

Nu willen wij graag dat u 25 en 26 september komt kijken... maar hoe leuk zou het zijn... als u gewoon meedoet?

Het is heel goed mogelijk dat u het reeds erg druk heeft en u zich niet direct wilt commiteren aan "nog een club". Geen probleem. U kunt dit project gewoon meedoen en naderhand besluiten of het koor gezellig genoeg is (wij weten het antwoord al maar verklappen niets) en of het ook daadwerkelijk iets voor u is.

Gaat u de uitdaging aan? Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.20 in wijkcentrum de Grote Beer in de Grote Waal.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden: https://forms.gle/VG3XXvXNJSn7qXGP9

In- en Uitloggen voor leden