Nieuws

Koren Laat Je HOORN (2017)

Zondag 12 maart 2017 is een hele speciale dag geweest voor muziek- en korenminnend Nederland. Voor het eerst in de historie van Hoorn en Schouwburg Het Park is er een korenfestival georganiseerd.

Ter gelegenheid van ons jubileumjaar zijn er 40 koren naar Hoorn gekomen om deel te nemen aan het korenfestival "KOREN Laat Je HOORN". Anderhalf jaar voorbereiding heeft geresulteerd in een dag gevuld met muziek. Van 4-stemmig a capella tot 150 mensen op een groot podium, voor ieder wat wils.

Eenhoornzegel

Het 25-jarig jubileum van Musical Popkoor BROADWAY is niet onopgemerkt gebleven. Dit blijkt uit de Eenhoorn Zegel welke door wethouder Judith de Jong van de Gemeente Hoorn is uitgereikt aan onze voorzitter Frits Minnebo en dirigent Patrice van Opstal. Zie ook deze artikelen bij onswestfriesland.nl, noordhollandsdagblad.nl en westfrieslandactueel.nl.

Sing-Along

Het korenfestival is afgesloten met een heuse Sing-Along in de Othellozaal, zie ook de sfeerimpressie hieronder. Vele bekende popsongs en (delen uit) musical-medleys werden luidskeels meegezongen door de 700 enthousiaste aanwezigen.

Als u ook zo genoten heeft van deze dag, dan zouden we het leuk vinden als u een reactie achterlaat op onze Facebook Pagina.

Logo Musical Popkoor BROADWAY
Logo Grand Café 't HoplOGO gRAND cAFÉ 'T hOP

"KOREN Laat Je HOORN" is mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren:

De volgende koren hebben voor u opgetreden:

Foyer:

Othellozaal:

OPENING:

SING-ALONG
Musical Popkoor BROADWAY en heel veel zangers

Grand Café 't Hop:

In- en Uitloggen voor leden