Nieuws

Ironman 2022

Nagenieten van IRONMAN 2022

Genieten tot de laatste minuut en daarna. Dat hebben ruim 60 vrijwilligers van Musical Popkoor Broadway gedaan van de IRONMAN 2022. Wat een organisatie. Petje af.

logo Ironman 2022

Een oproep aan de koorleden om als vrijwilliger deel te nemen aan dit evenement werd op een geweldige manier opgepakt. Dinsdagavond en woensdag tassen en enveloppen inpakken. Vrijdag registratie atleten en IRONKIDS, kinderen vanaf 7 jaar konden meedoen met hun eigen gewone fiets.

Een genot om naar te kijken. Zaterdag en zondag te zien en te horen op diverse posten. Het klapstuk de IRONMAN 70.3. 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km hardlopen was een happening op zich. Duizenden bezoekers in Hoorn en wijde omgeving hebben kunnen genieten van dit spektakel. Pure promotie van Hoorn en West Friesland.

Als koor hebben wij genoten en hebben wij geen “valse noot” kunnen horen. Trots, en terecht, zijn de deelnemers aan dit geweldige evenement en wij als vrijwilliger welke een bijdrage hieraan mochten leveren. Voorlopig zijn we nog wel even aan het nagenieten. Op naar IRONMAN 2023.

Ironman 2022

In- en Uitloggen voor leden