Patrice van Opstal

Inloggen op de Site

Inloggen op de Site

Patrice van Opstal

Patrice richtte Musical Popkoor BROADWAY in januari 1992 op en leidt sindsdien het koor met heel veel enthousiasme. Hij weet het koor steeds weer te stimuleren en te inspireren om tot een nog hoger niveau te komen.

Patrice studeerde aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam: Algemene Muzikale Vorming bij Koen Vermey, Koordirectie bij Jan Pasveer en Orkestdirectie (met specialisatie theatermuziek) bij Joop van Zon en Hans van den Homburg. 
Verder volgde hij privé-lessen directie bij Jan Eelkema en deed verschillende specialisatie cursussen, zoals de Kurt Thomas dirigenten cursus Den Haag, een specialisatie cursus lichte muziek voor koren en taalstudies in Engeland en Italië.

In het begin van zijn muzikale loopbaan dirigeerde Patrice verschillende koren in R.K.kerk Vianney Centrum in Amsterdam Noord, het mannenkoor GETEA in Amsterdam en hij leidde een tiental operette- en musicalproducties in Amsterdam en Den Haag.
Daarna componeerde hij liederen en achtergrondmuziek bij verschillende schooltelevisie programma's en leidde hij het kinderkoor de Wielewaal en Vocal Group Sideway en het jongerenkoor Skyline in Hoorn. Hij had 5 jaar lang de muzikale leiding bij Musicalgroep THE CAST in Castricum, leidde 10 jaar de zes schoolkoren bij het Montessorionderwijs in Purmerend en bijna 25 jaar het 50+ koor OPEN HOF in Amstelveen.

Naast Musical Popkoor BROADWAY dirigeert en leidt hij Popkoor Vocal Invention in Zaandam en sinds 2010 Pop-musicalkoor Purmerend.

Patrice van Opstal dirigent Musical Popkoor BROADWAY

U kunt Musical Popkoor BROADWAY helpen !

Via onze Sponsorkliks pagina heeft u de keuze uit vele webwinkels. (tip: zet hem in je favorieten!)

Of het nu gaat om
Wehkamp MediaMarkt Albert Heijn Bol.com Deen Supermarkten Bax-Shop.nl of AlieExpress

Elke aankoop die u doet via deze links levert het koor een klein bedrag op.

U bekijkt de website nu via uw mobiel of tablet. Bovenstaande links naar de webshops werken met een website adres die alleen via de browser werkt. Als u artikelen koopt via de mobiele app van één van de webshops, dan zullen er geen inkomsten naar het koor gaan.

Print Friendly and PDF

Musical Popkoor BROADWAY is lid van Stichting BALK

Website realisatie: Multimedia Webdesign Hoorn

p/a: Dijkgraaf 104, 1689 WH, Zwaag
info@broadwayhoorn.nl

© 2018 Musical Popkoor BROADWAY

In- en Uitloggen voor leden