Zaterdag 24 november:

logo Zeevangsfanfare
en

logo BROADWAY w line 196x70

 

Op zaterdag 24 november geeft de Zeevangsfanfare een jubileumconcert in verband met hun 50 jarig bestaan. Zij hebben Musical Popkoor Broadway hiervoor uitgenodigd zodat we gezamenlijk een avondvullend programma zullen gaan brengen.

Tien jaar geleden was Broadway ook van de partij en die samenwerking is toen goed bevallen. De combinatie van fanfare met een groot koor als Broadway leidt tot een prachtige muzikale balans. Natuurlijk zijn niet alle nummers geschikt om samen uit te voeren maar de beide dirigenten zijn er in geslaagd een evenwichtig programma samen te stellen.

“We hebben hier en daar onze arrangementen aangepast op deze unieke samenwerking van een fanfare en een groot koor. We zien nu al uit naar de gezamenlijke repetities en het optreden, het belooft weer een groot feest te worden”, aldus beide muzikale leiders, Arie Willem Schouten van Zeevangsfanfare en Patrice van Opstal van Broadway.

Het belooft een prachtige avond te worden met veel herkenbare musical en popnummers: Van Kensington tot Michael Jackson, Van West Side Story tot Soldaat van Oranje.

Voorverkoop

De voorverkoop van kaarten voor dit bijzondere concert is inmiddels gestart.

U kunt hiervoor terecht bij Kadoshop IenieMienie, Raadhuisstraat 35, 1474 HH OOSTHUIZEN

En online via Café Seevanck, via de volgende link: Online voorverkoop Café Seevanck.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 12,50 aan de deur € 15,00

Locatie:

"De Groote Molen" te Oosthuizen: Seevancksweg 93, 1474 HT Oosthuizen

Over Zeevangsfanfare

De huidige vorm van de Zeevangsfanfare bestaat sinds 1968 en is een fusie van diverse verenigingen uit de gemeente Zeevang. Voor een uitgebreid verslag van het verleden van deze fanfare, klik hier.

In 2018 wordt het 50-jarig bestaan gevierd. Het orkest staat onder leiding van Arie Willem Schouten en bestaat uit zo´n 35 leden. Tevens is er een opleidingsorkest, waarin leerlingen van de fanfare samen kunnen spelen. De fanfare heeft een eigen opleiding voor koperblaasinstrumenten.

Website, Social Media & Pers:

Website Zeevangsfanfare

Artikel "Vijftig jaar de Zeevangsfanfare" (NHD)

Facebook Event "Jubileumconcert Zeevangsfanfare"