Musical Popkoor BROADWAY Hoorn geeft jaarlijks een aantal optredens. Daarnaast bereiden we ons voor op een grote theatershow die eens in de twee - drie jaar plaats vindt.

Op deze pagina vindt u enkele data waarop wij zullen zingen.

Hou deze website in uw favorieten en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van toekomstige events!

14 Maart: Meezingen in "De Kreek"

24 november: concert Zeevangsfanfare

26 januari: "Guilty Pleasures Sing-Along"

26 januari 2019 heeft BROADWAY in schouwburg Het Park meegedaan met de Guilty Pleasures Sing Along ter gelegenheid van het Nationaal Theater Weekend.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben een aantal solisten van het koor nummers gezongen en is de Sing Along gezamenlijk afgesloten met twee klassiekers van ABBA: Dancing Queen en Waterloo.

14 maart: Concert De Kreek

Doe mee met Broadway en zing je gedurende 5 repetities naar een concert in Bangert Oosterpolder

Broadway komt naar Bangert Oosterpolder!

Het project “Broadway - De Kreek” is een groot succes geworden. Tegen de 20 geïnteresseerde zangers en zangeressen uit de wijk Bangert en Oosterpolder hebben zich 7 februari gemeld om kennis de maken met de” Broadway Experience.”

De finale is 14 maart in MFA De Kreek om 20.00 uur. Dan geven de project deelnemers met Broadway en het volledige combo een mini-concert voor hun “Friends & Family” van de in vijf repetities ingestudeerde nummers. Dat wordt een feest!

Je kunt hierbij zijn, het is gratis maar vol=vol. De “Friends & Family” kunnen contact nemen met de hen bekende project deelnemer om een plaats te laten reserveren.

Tot 14 maart!

De Kreek

Concert De Kreek 14 maart